Kringloop Harenkarspel

Geopend tot 16.00

kringloopwinkels - Kringloop Harenkarspel - kaartoverzicht

Kringloop Harenkarspel

Kringloop Harenkarspel is een particulier bedrijf opgericht in 1993 door Theo Stuijt. Na een flink aantal veranderingen in bedrijfsvoering is de kringloopwinkel na ruim vijftien jaar nog altijd een gezond bedrijf. Een team van hardwerkend personeel zet zich dagelijks in koopjesjagers en creatievelingen keer op keer te verrassen. Bij Kringloop Harenkarspel is geen dag hetzelfde.

Een kringloopwinkel zamelt spullen in die door mensen worden afgedankt. Hiermee wordt de afvalstroom van nog goed te gebruiken goederen beperkt. Tevens kunnen alle spullen voor een relatief laag bedrag beschikbaar worden gesteld. Met de komst van het internet was deze manier van inzamelen voor Kringloop Harenkarspel niet meer genoeg te blijven voortbestaan.

Doordat mensen eigenhandig spullen verkopen op de daarvoor bestemde websites ontvangt Kringloop Harenkarspel steeds minder overtollig huisraad. Wilden wij blijven voortbestaan moesten we een andere weg inslaan. Momenteel kopen we partijgoederen op - denk hierbij aan kantoor- en winkelrestanten - die we voor een relatief lage prijs kunnen verkopen. Klik hier voor meer informatie over opkopen.

Behalve het opkopen van partijgoederen ontruimt Kringloop Harenkarspel ook panden/ woningen. In overleg kunnen we een ruimte leegruimen en tevens de vloerbedekking verwijderen zodat een pand/ woning bezemschoon wordt opgeleverd. Klik hier voor meer informatie over huisontruiming.

Ons nauwkeurig uitgestalde assortiment verandert van dag tot dag en loopt zeer uiteen. Van sportkleding tot plantenpotten en van spijkers & schroeven tot spiegels & schilderijen. Het uitgebreide aanbod is met woorden nauwelijks te beschrijven. U kunt dan ook het beste eens langskomen om alle artikelen op uw gemak te bekijken.

Services

  • Gratis ophalen van spullen

Openingstijden

Open
Sluit om 16.00
maandagGesloten
dinsdag10.00 - 17.00
woensdag10.00 - 17.00
donderdag10.00 - 17.00
vrijdag10.00 - 17.00
zaterdag10.00 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kringloopwinkel-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kringloop Harenkarspel
De Dijken 13
1747EE Tuitjenhorn

+31 (0)224 552206

Deel deze pagina

Kringloop+Harenkarspel img