Fair Back Kringloop

Fair Back Kringloop

De Fair Back Foundation is in 2002 opgericht en telt 5 bestuursleden, die samen met vrijwillige medewerkers belangeloos tijd en energie steken in het nastreven van de doelstellingen van Fair Back.
De Foundation steunt projecten die bijdragen aan de economische zelfstandigheid van een kleinschalige middenstand in Ghana. Daartoe biedt zij ondersteuning bij de opzet en exploitatie van kleinschalige handelsondernemingen en scholingsprojecten. Uitgangspunt hierbij is dat de ondernemingen dan wel projecten vanaf de start onder leiding staan van Afrikaanse ondernemers.

Fair back kringloop heeft sinds 5 april 2007 haar deuren voor de klanten geopend. Het is een uitnodigende Kringloopwinkel voor sneupers en verzamelaars; voor mensen met een kleine of een wat grotere beurs en voor iedereen met een affiniteit voor onze ideële achtergrond.

De winkel is overzichtelijk en er heerst een rustige en klantvriendelijke sfeer. Huisraad, kleding, boeken, meubelen, bruin- en witgoed, snuisterijen zijn onder andere goederen die u bij ons aan kunt treffen. Iedere week weer anders en iedere week verrassend.
U bent van harte welkom!

Het streven naar duurzaamheid staat aan de basis van alle activiteiten van Fair Back Kringloop.

Vrijwilligersorganisatie:
Fair Back Kringloop is een niet gesubsidieerde en gestaag groeiende vrijwilligersorganisatie waar alle medewerkers vanuit affiniteit met onze ideele achtergrond en zonder eigen belang tijd en energie steken in het bedrijf.
Fair Back Occasions heeft haar deuren in Juli 2011 voor het publiek geopend. Tot en met Maart 2012 heeft Occasions gefunctioneerd als afdeling van Stichting Fair Back Kringloop.

Vanaf Mei 2012 is Fair Back Occasions een zelfstandige geregistreerde Stichting.
Op ons terrein achter het hekwerk vindt u de blauwe overheaddeur waarachter het inbrengstation is. U kunt aanbellen.
Wanneer u herbruikbare goederen wilt schenken maar niet in de gelegenheid bent deze te brengen halen wij deze gratis bij u op. Belt u gerust voor het maken van een afspraak.
Gekochte goederen kunnen wij tegen een gering bedrag (vanaf € 7,50) bij u bezorgen. Informeer in onze winkel naar de exacte prijs voor bezorging.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Profielafbeelding ron hazewinkel

  1 

een hele slechte kringloop veel rommel met hele hoge prijzen graaien maar

1 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
18000 euro op jaarbasis per persoon er zijn ongeveer 15 mensen dus op jaar basis is dit 270000 euro
mensen begin een kringloop met allerlei mensen met een handicap
dan kun je rijk worden
Beantwoorden  • 
ik hoorde laatst dat ze meer dan 1500 euro krijgen voor elk personeelslid dan kun je snel rijk worden met een kringloop
Beantwoorden  • 
ik bracht wekelijks mooie spullen van mijn moeder erheen waaronder veel antiek ook mooi oud zilver ik heb het in de winkel nooit gezien van een antiquar hoorde ik dat de directeur dit allemaal bij antiquars aanbood daar blijven dus de mooie spullen IK BRENG HIER NOOIT MEER MIJN SPULLEN HEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beantwoorden  • 
hoe snel rijk kun je worden
slechte spullen v erkopen voor hoge prijzen ook nog eens geen huur voor dit pand betalen maar wel als directeur in een riante koopwoning in lewenborg wonen de arrogantie ten top al die arme mensen die hier hun spullen brengen
Beantwoorden  • 
wat een rotzooi plus een ongeinteresseerde directeur
Beantwoorden  • 
je kunt als directeur alleen maar functioneren als je ook niet spoort,maar wel graaien
Beantwoorden  • 
volledig mee eens
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kringloopwinkel-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Fair Back Kringloop
Ulgersmaweg 139
9731BR Groningen

+31 (0)50 5498233

Deel deze pagina

Fair+Back+Kringloop img