De KringloperGesloten (di 10.30 - 17.30)

Toon openingstijden

kringloopwinkels - De Kringloper - kaartoverzicht

De Kringloper

Stichting De Kringloper is een organisatie die zich bezighoudt met het verkleinen van de afvalberg door nog bruikbare goederen een tweede kans te geven en zo het milieu enigszins te ontzien.

Daar is in de loop der tijden een tweede, steeds belangrijker doelstelling bij gekomen. Door uitbreiding van activiteiten is het aantal mensen dat binnen de stichting actief is, enorm toegenomen. Daaruit is de doelstelling voortgekomen om loonvormende arbeid te scheppen.

Enige jaren geleden is er een derde doelstelling toegevoegd: mensen met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt te helpen deze afstand te overbruggen, o.m. door vormende activitieiten. De laatste doelstelling wordt verwezenlijkt via de stichting KANS (Kringloper Arbeidstoeleiding Nieuwe Stijl).

De Kringloper is een stichting. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door de directeur van Saver. De dagelijkse leiding binnen de stichting berust bij de directeur. De organisatie kent iets meer dan 100 medewerkers, van wie de helft in loondienst. Er is samenwerking met o.a. SDW, WVS, GGZ, Reclassering, Bureau Halt, diverse gemeenten.
De Kringloper heeft naast de exploitatie van drie kringloopwarenhuizen en het beheer van een regionaal sorteercentrum voor wit- en bruingoed een centrum voor arbeidstraining (KANS) ontwikkeld, dat in een aparte stichting is ondergebracht. Inmiddels is De Kringloper dan ook erkend leerbedrijf op gebied van logistiek, administratie, detailhandel en witgoedreparatie.

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 10.30
maandag13.00 - 17.30
dinsdag10.30 - 17.30
woensdag10.30 - 17.30
donderdag10.30 - 17.30
vrijdag10.30 - 17.30
zaterdag10.30 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kringloopwinkel-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Kringloper
Kroonstraat 12
4879AV Etten-Leur

+31 (0)76 7112645

Deel deze pagina

De+Kringloper img